Menu Close

Vabilo na strokovno ekskurzijo v Avstrijo

V A B I MO

NA STROKOVNO EKSKURZIJO V AVSTRIJO,

V PETEK, 20. IN SOBOTO, 21. MAJA 2016

PROGRAM

Petek, 20. 5. 2016, GRADEC

Ob 6.00 uri odhod avtobusa iz Novega mesta (Planet TUŠ). Vožnja v smeri Krško ( vstop pri Qulandiji) Celje, Maribor. Pred Gadcem bo postanek za malico V Gradec.bomo prispeli predvidoma ob 9.30, kjer si bomo ogledali gradbišče MED-Campus Graz.

Po končanem ogledu se bomo popeljali v center Gradca in si ogledali staro mestno jedro z glavnim trgom, Deželno hišo, katedralo,…, se sprehodili do reke Mure, kjer je od l. 2003 zgrajen »Otok na Muri« kot simbol evropske kulturne prestolnice. Z dvigalom se bomo odpeljali na grajski grič – mestni simbol SCHLOSSBERG z znamenito uro. Nekaj prostega časa za kosilo, nato pa se bomo odpeljali na gradiščansko, najvzhodnejšo in hkrati najmlajšo zvezno deželo Avstrije, ki nudi bogato ponudbo kulture, narave, vina, wellnessa in športa. Nastanili se bomo v hotelu, sledi večerja in nočitev.

Za ogled gradbišča je obvezna primerna obutev in lastna čelada.

MED-CAMPUS GRAZ (http://zwt.netzcam.net/ )

Sobota, 21. 5. 2016, GUSSING, GRADIŠČANSKO

Po zajtrku, predvidoma ob 9:00 uri, odhod iz hotela in obisk tehnološkega parka v Gussingu. Po ogledu bo za vse udeležence organizirano kosilo. Kasneje bomo obiskali tudi tamkajšnji grad, nato pa nadaljevali vožnjo proti domu. V Novo mesto se bomo vrnili v večernih urah.

Strokovno ekskurzijo organizira DGIT Novo mesto, ogled gradbišča v sodelovanju z g. Edvardom Plutom, predstavnikom družbe Armstrong v Sloveniji, ostalo z družbo

CENA

Cena strokovne ekskurzije je 110,00 EUR na osebo pri udeležbi najmanj 45 oseb.

Cena vključuje: prevoz s turističnim avtobusom, vse cestnine in pristojbine, prvi dan malico, 1 x polpenzion v hotelu 3*, obisk tehnološkega centra, kosilo, obisk gradu v Gussingu, vodenje in organizacijo izleta.

Enoposteljno sobo je treba rezervirati ob prijavi in doplačati 14,00 EUR.

Članice in člani društva plačajo 50 EUR/osebo. Če še niste plačali članarine za leto 2016, plačate 70,00 EUR (20,00EUR članarina, 50,00 EUR ekskurzija).

Udeležijo se lahko tudi nečlani, vendar plačajo polno ceno 110,00 EUR.

PRIJAVA IN PLAČILO STROŠKOV

Prijavo pošljite po elektronski pošti na naslov jozef.preskar@gmail.com ali izjemoma sporočite po telefonu na telefonsko številko 041 628 948.

Minimalno število udeležencev je 35, maksimalno pa 55.

Denar nakažite na poslovni račun Društva gradbenih inženirjev in tehnikov Novo mesto pri NLB, št. SI56 0297 0001 5477 291. Priložen je vzorec izpolnjene položnice.

Rok za prijavo in plačilo kotizacije je do vključno 13. maja 2016.

Veselimo se našega srečanja.

Jože Preskar

predsednik